l_bilder20p20varor20479.jpg
Myrsore sandelträ tvål

Beauty of India Sverige

Myrsore sandelträ tvål

Ordinarie pris 60 kr
Enhetspris  per 
Inklusive moms.

Sandel är en av de äldsta kända ingredienser i parfym tillverkning, och har använts tillsammans med rena vegetabiliska ingredienser för att ta fram Mysore Sandel tvål. Sandelträ olja rekommenderas i gamla ayurvediska texterna för hudvård, dess utmärkta antiseptiska egenskaper är bra för att lugna värmeutslag och andra utslag. Mysore Sandel tvål används och uppskattas världen över för sina närande och uppmjukande egenskaper. Mycket bra för Pitta.