Om Beauty of India


Beauty Of India startades i december 1999 då jag för första gången stod på Sergels Torgs julmarknad i Stockholm. Vid tillfället hade jag varken körkort eller bil, men fick hjälpa av nya och gamla vänner att komma dit och iordning.
Ingenting är omöjligt är mitt motto!
Nu har jag drivit Beauty of India i 20 år och har hunnit ta både körkort och skaffat egen lastbil!  Jag säljer nu mina varor både genom hemsidan och på marknader, festivaler och mässor under sommarhalvåret.
Ni kan följa mig på Facebook och Instagram då får ni bl annat se när jag åker till Indien för att köpa varor. Där handlar jag av små lokala egenföretagare och kläderna sys upp av manliga skräddare.
Mitt mål är att välja ut unika och spännande produkter till mina kunder i Sverige.
Glädjen i mitt arbete hittar jag bland annat i kontakten med mina kunder och när ni visar glädje för de produkter jag köper in till butiken. Skulle ni vara ute efter någon speciell produkt, meddela mig gärna så kan jag alltid försöka hitta det åt er nästa gång jag är i Indien.
Varmt välkomna hit till min webbutik eller till min Butik i Årsta , Stockholm!
Anette SidkvistVarför handla från Beauty of India 

Gedigen erfarenhet

Beauty of India har bedrivit verksamhet sedan 1999 vilket innebär att vi har stor kunskap och erfarenhet när det gäller att hitta och sälja unika varor från Indien.

Kundnära

Med över 30 års erfarenhet av att jobba med människor så vet jag hur viktigt ett trevligt bemötande är. För mig är relationen med mina kunder mycket viktig och jag strävar alltid efter att ha en god och trevlig relation. Är det något ni undrar över så är det bara att ringa!

Etik och miljö

Vi handlar våra varor direkt från småföretagare i Indien. Kläderna som vi säljer sys upp i Indien av skräddare och sömmerskor. Alla våra påsar som erhålls vid köp är tillverkade av återvunna gamla Saris (en klädedräkt som traditionellt bärs av många kvinnor i Indien). Även många av våra kläder såsom, byxor, toppar, klänningar med mera sys upp av återanvända Saris. Vi säljer även tvålar och oljor som är ayurvediska.