Voicepower och Holiyogaröst med Ulrika Beijer


Du kan vara med på 1 eller 2 pass.

Unna dig en liten mini retreat för din krop och själ!

När: 
Var: Beauty of India, Dellensvägen 2, 120 58 Årsta

Pris: 1 pass 390kr/ 2 pass 600kr

Pass 1 : 15.00 - 16.30
Voicepower och Holiyoga röst

Pass 2 : 17:30 - 19:00
Holiyoga Flow och Yoga Nidra

Endast begränsad antal platser
Övrigt: Kom i tid. Dörrarna öppnas 14.45
Kom inte senare än 15.00

Medtag eget liggunderlag, t.ex. yogamatta.
Lokalen har mjuk matta som underlag om man inte har yoga matta.

Boka genom att maila eller sms
ulrikabeijer@icloud.com
073-6420367 och anmäl antal + namn.

Din plats är garanterad när du swishat beloppet till 1234628384 / Beijer Kulturovision

I swishmeddelandet skriv: Namn + Pass 1 yoga BOI
Eller pass 2 eller båda passen

Bokad plats kan ej avbokas men går bra att överlåta vid förhinder.

I pausen eller efter sista passet så har vi en gemensam middag med hemlagat vegetarisk mat och glutenfritt bröd allt vegansk och glutenfritt och laktosfritt för 100kr
Anmäla er till att äta mat till Anette/0707252279
Swisha på plats.

Under event får ni även handla i Beauty of indias butik med 15% rabatt

ni kan även förbeställa på vår hemsida hemsidan. eller så handlarn ni på plats dock är det lite svårt att se kläder under event kvällen därför rekommenderar jag att titta in på hemsidan och förbeställa välj hämta i Årsta och så betalar ni på plats med kort, swish eller kontant. och då drar jag av 15%. 

skriv i medelande: Ulrika Beijer

Www.Beautyofindia.se


Pass 1
15.00 - 16.30
Voicepower och Holiyoga röst med Ulrika Beijer
Känner du längtan efter
- Livsflöde, vibration, närvaro, rörelse, glädje, djupet, pirret, nyfikenheten, andetaget, landa i kroppen, landa i dig?
Då är du välkommen, välkommen hem, till dig själv.
Ulrika Beijer bjuder in dig till en klass med fokus på rösten i kropp och själ.
En resa som ger rymd och jord till röst och vibration, rörelse och vila.
Vi väcker försiktigt rösten och kroppen, släpper spänningar, hittar energin och kraften i rösten och släpper och blockerad energi i kroppen. Passet inleds med andningsteknik till flödesövningar (asanas) med vibration av rösten, dans och avslutas med guidad meditation och soundhealing. Du är välkommen till sessionen precis som du är, där du är just nu.
Passet kräver inga förkunskaper i yoga.

Pass 2. 17.30 - 19.00
Holiyoga Flow och Yoga Nidra (1,5 timme)
Holiyoga Flow är en närvarande, mjuk och flödande yogaform där vi aktivt synkroniserar andetaget med rörelserna. Vi gör övningar som förlänger andetaget vilket skapar en avlastning av nervsystemet som gör att du känner dig balanserad. Metoden lugnar, lindrar stress och oro. Vi kommer också att skapa hetta och livsglädje med dans och shaking. Sedan går vi in i en Yoga Nidra.
Yoga Nidra - är en meditationsteknik som även kallas yogisk sömn. När vi praktiserar denna teknik låter vi kroppen somna samtidigt som vårt sinne bibehåller fullt fokus och medvetande. Yoga Nidra hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar. Yoga Nidra är en guidad meditationsteknik som utförs liggandes. Yoga Nidra kallas ofta den sömnlösa sömnen då vi tas in i ett tillstånd mellan vakenhet och sömn där kroppen går in i en djup form av avslappning.

Yoga nidra är en guidad meditationsteknik som går ut på att låta kroppen få slappna av på djupet medan sinnet är vaket och fokuserat och som kan bidra till minskad stress och bättre sömn.

Forskning visar att personer som regelbundet tränar Yoga Nidra har en lägre stressnivå. Denna reducering i stressnivå beror på minskad aktivitet i det sympatiska nervsystemet och ger en effektivare återhämtning än t.ex. en tupplur.

Ulrika Beijer är certifierad yogalärare i Holiyoga Röst level I & II samt Holiyoga. Just nu under utbildning i Holiyoga Hormon, Gaia Life & Global Yoga.
Ulrika har också fördjupat sig inom yogafilosofi på högskolenivå, anatomi, samt rösttoning och klangskålsmassage under Marie Bergmans ledning.

VÄLKOMMEN! mer om om Ulrika www.ulrikabeijer.se


Hoppas vi ses!