Helande Ljudresa 22 september


Helande Ljudresa
Lägg dig ner och slappna av till övertonernas helande kraft. En resa genom olika ljudlandskap som ”stämmer” din kropp och ditt sinne tillbaks till ett tillstånd av djup avslappning, mental klarhet och inre välbefinnande. Det fungerar lite som att trycka på ”omstarts-knappen” på datorn och vakna upp utvilad, i balans och harmoni.
Johannes Leo’s musikaliska öra och intuitiva inlyssnings-förmåga tar med dig på en mystisk, meditativ och djupgående resa som han ofta väver samman med uråldriga rösttekniker så som övertonssång och strupsång, kombinerat med terapeutiska instrument så som klangskålar, gong, flöjt, didgeridoo och olika rytminstrument. Varje resa är unik och skapas i stunden.
Ljuden tar dig på en magisk färd hem till dig själv.
Datum: 22 september
Tid: kl 18.30
Plats: Dellensvägen 2
Endast ett begränsat antal platser.
Anmälan sker till: HealingSounds@JohannesLeo.com
Swisha 350 kr till: 123 414 52 49
Bokad plast är bindande men går bra att överlåta.

Mer info om Leo hittar ni på hans facebook sida https://www.facebook.com/JohannesLeoHealingSounds

Efteråt bjuds det in till gemensam middag med hemlagad soppa med bröd och röra, som du mer än gärna får vara med på - pris 100kr.

Anmäl till soppan till Anette på 0707252279.

Under event får ni även handla i Beauty of indias butik med 15% rabatt vid köp över 300kr

Ni kan även förbeställa på vår hemsidan eller så handlar ni på plats, dock är det lite svårt att se kläderna under event kvällen. Därför rekommenderar jag att titta in på hemsidan och förbeställa, välj hämta i Årsta och så betalar ni på plats, jag drar av 15% när ni betalar på plats i butiken skriv i meddelande: event i Årsta. när ni beställer på hemsidan.

Välkomma!