Groove - frigörande dans


 

 

Kom och dansa med

Linnéa och Anette i Beauty of Indias butik

Dellensvägen 2 i Årsta.

Passar alla åldrar barn går gratis med vuxen.

Anmäl dig via sms: 0708156164

Pris: 275 kr

swish: 0708156164

Barn får följa med gratis!

Groove är världens enklaste dansklass, där ditt sätt är rätt sätt. Tillsammans dansar vi till musik av olika stilar och genrer, från meditativa rörelser till låtar som får hjärtat att pumpa hårt. Vi förenas i olika rörelser, samtidigt som vi utforskar vårt eget sätt att röra och uttrycka oss till musiken. Att det känns bra är fokus - hur det ser ut är oväsentligt!

Målet är att klassen ska fylla dig med rörelseglädje, harmoni och ökad medveten närvaro. Vi dansar helt utan krångliga koreografier, bara enkla steg, lekfullhet och gemenskap. Inga förkunskaper behövs.

Klassen leds av Linnéa Larsson 

www.happyembodiment.com

Om The Groove:

The Groove är förmodligen den enklaste dansklassen i världen. Man kan inte göra fel, det finns inget höger och vänster fot. I Groove unifieras gruppen i samma rytm eller rörelse och tanken är att det ska vara så enkelt att man kan använda sin kreativitet, sätta sin egen prägel på steget och samtidigt uppleva hur rörelsen känns i kroppen, istället för att koncentrera sig på att göra rätt. Olika musikstilar blandas så att rörelsespannet blir brett och varierat. The Groove är mer en upplevelse än en dansklass, man vet inte hur det känns förrän man har provat. Varmt välkomna att opretentiöst uttrycka er egen stil och personlighet, på ett dansgolv som osar av kreativitet, djup och glädje.