Djupavslappning med Marisol


30 min Djupavslappning 120kr
med Marisol

Denna metod vänder sig till alla personer som känner att vill få en avslappnade stund under guidning.
Men är också mycket effektiv om man lider av ångest, oro, rastlöshet, självförakt, rädsla eller en allmän känsla av att de inte hittar sig själv.


Datum: 
Pris: 120kr
Plats: Dellensvägen 2 Beauty of Indias lokal
Tid: 18.00 -19.00
30 min guida meditation sittande
30 min guida om stenar och energier
Anmälan till
anette@sidkvist.se eller till
Sms 0707252279 skriv namn på event och antal som kommer.
swisha till 0707252279 120kr

Middag: finns även möjlighet att avnjuta en god vegitarisksoppa för 100kr med hembakat glutenfritt bröd allt är vegansk. säg till i bokningen av event.
i mån av plats så är även dropin möjligt.

Denna dag kan ni även boka in er på Tarokort läsning under hela dagen 

Boka tarokort läsning 15 min  150kr

Ring för bokning till

0727328828  MarisolHon använder alternativa vägar att komma åt den underliggande orsaken till att sådana oönskade känslor och tillstånd uppstår. Denna kunskap leder direkt till att problemen lindras. Efter några besök är det möjligt att helt utrota dessa negativa känslor som sätter stopp för lycka och välbefinnande.
Alla metoder som används är beprövade och har funnits långt innan modern medicin och dess terapier introducerats.

Hon arbetar i huvudsak med helande kristaller. Dessa anpassas för varje individ. Med numerologi, astrologi och tarotkort som verktyg för att vägleda intuitionen kan hon nå djupare nivåer och hitta svar på frågor som är svåra att formulera med ord. Mycket av vårt arv sitter i generna. Men en stor del beror även på våra beteendemönster, rädslor och andra psykologiska element. Många av dessa har dessutom samlats under många generationer. För att leva sitt liv fullt ut, behöver man befria sig från detta gamla bagage.
Hennes tjänster är ytterst personliga, och en hög nivå av diskretion hålls. De referenser som presenteras har alla givit sitt medgivande. Bland de personer som sökt sig till mig finns människor som lever privata liv, och andra som har publika profiler som många känner igen.
Är du intresserad är du varmt välkommen att skicka dina frågor och funderingar så kan vi boka tid för personligt besök.
Varmt välkommen!

Passa även på att boka andra in andra coachning med Marisol här hos Beuty of india hon ger er special priser titta in på hennes hemsida och se vad hon kan erbjuda.

Efteråt så guider hon er i mitt sortiment av stenar och kristaller berättar hur man laddar dem med era egna energier när ni köper saker och stenar så de kan hjälpa er i ert hem.

rosavioleta.se