11 april The Voice Journey - Öppna upp din röst


The Voice Journey - Öppna upp din röst

Res med vibrationerna av din röst och upplev hur ljuden öppnar upp dig inifrån och ut.

Röstarbete är djupt frigörande och skapar direktkontakt med din fysiska, emotionella och spirituella kropp och har kapaciteten att läka och harmonisera hela ditt väsen.

Från många år av kultiverande av min egen röst, från mina utbildningar och genom mitt arbete med hundratals människor har jag upptäckt och utvecklat olika röstövningar som hjälper oss att grunda, balansera, växa och flöda in i ett tillstånd av hjärtlig kontakt, frid och öppet sinne.

DET HÄR ÄR EN WORKSHOP FÖR DIG SOM VILL:
- Öppna upp din röst och uppleva dig själv skapa ljud med hela din kropp
- Hitta mer självförtroende i dig själv
- Läka emotionella, spirituella och fysiska utmaningar i ditt liv
- Vara mer i kontakt med dig själv och ditt hjärtas sanna vibration
- Ha en mer autentisk kommunikation med andra
- Hitta ett mer lekfullt och kreativt förhållande till dig själv

Vi släpper taget om all prestation. Hur din röst låter är inte viktigt. Den här workshopen handlar om att komma i kontakt med den sanna essensen av dig och att uttrycka kropp och hjärta.

Pris: 450 kr
Plats: Beauty of India
Dellensvägen 2, Årsta
Anmälan: Swisha 450 kr till
Heart & Sound på 123  414 52 49 

TESTIMONIALS:
”Jag har deltagit på flera ljudresor med Johannes Leo och känslan under och efter tillfällena är för mig djupt lugn, värme och glädje. Andra frukter av praktiken har varit en förstärkt kontakt till mitt inre och till gruppen samt en starkare, levande närvaro i kroppen. Kan verkligen rekommendera dessa helande resor med Leo då jag upplever att han håller space på ett mycket mjukt, inkännande och intuitivt sätt.”
Pablo Romero

”Med en uppriktig och kärleksfull närvaro leder Leo dig till din sanna röst och ditt hjärtas vibration. En härlig, avslappnad resa till en kraftfull och befriande destination. Jag kan varmt rekommendera en session, workshop eller ett retreat med Leo. Jag känner mig vitaliserad, expanderad, avslappnad och full av strålande kärlek efter ett par timmar med Leo ”
/ZoranMer info om Leo hittar ni på hans facebook sida https://www.facebook.com/JohannesLeoHealingSounds

Efteråt bjuds det in till gemensam middag med hemlagad soppa med bröd och röra, som du mer än gärna får vara med på - pris 100kr.

Anmäl till soppan till Anette på 0707252279.

Under event får ni även handla i Beauty of indias butik med 15% rabatt vid löp över 300kr

ni kan även förbeställa på vår hemsidan eller så handlar ni på plats, dock är det lite svårt att se kläderna under event kvällen. Därför rekommenderar jag att titta in på hemsidan och förbeställa, välj hämta i Årsta och så betalar ni på plats med  då drar jag av 15% när ni betalar på plats i butiken skriv i meddelande: event i Årsta.

Välkomma!