Healing Sound Journey


 

Jack Lidback bjuder in till en inre resa där han med hypnotiska toner, helande vibrationer och vackra melodier leder dig till ett djupt avslappnat och meditativt tillstånd.

Under en sound journey slappnar du av liggandes med slutna ögon, du blir helt guidad, översköljd av vibrationer och behöver inte prestera någonting alls. Du kan bara vara dig själv.

Inga förkunskaper krävs.

Alla kan medverka och uppleva resan.

VANLIGA UPPLEVELSER:

* Djup avslappning & nedvarvning

* Lugna oro, ångest och stress

* Bryta negativa tankemönster & loopar

* Påfylld med energi

* Känsla av lätthet i kropp och sinne

För att ge dig de bästa förutsättningar till att uppleva resan tryggt, avslappnat och närvarande, leder Jack gruppen i meditation samt använder och lär ut effektiva metoder som sänker stressnivåer, slappnar av nervsystemet och flyttar fokus från vardagsstressen till här och nu.

Under sessionen spelas healinginstrument med olika frekvenser, ljud och intensitet, både från scenen och nära intill, i en unik mix av helande ljudvågor, melodiska musiklandskap och hypnotiska budskap. Upplevelsen kan vara som en hypnotisk resa över tid och rum med inre bilder, filmer, ljus, budskap, minnen, insikter mm. Den kan också vara något helt annat. Varje resa är en unik upplevelse utifrån där du är och vad du behöver just nu.

Ljuden kan slå an olika emotioner och öppna upp oväntade tankar, känslor och minnen, det är helt ok. Du är i ett tryggt space och kan låta det som behöver ske att ske. Resan är designad så att du alltid kommer ut trygg, avslappnad och harmonisk på andra sidan.

Lyssna på ett smakprov här

https://youtu.be/WoPmMDgc8Zo

 

TID:

 

PLATS: 

 

PRIS: 

 

ÖVRIGT: OBS. Kom i tid. Dörrarna öppnas . Kom inte senare än 

Medtag eget liggunderlag, t.ex. yogamatta.

BOKNING: Maila till jack@jlcoaching.se och anmäl antal + namn.

Din plats är garanterad när du swishat kr till 123-116 94 81.

I swishmeddelandet skriv: Namn + Sound Healing BOI

 

Bokad plats kan ej avbokas men går bra att överlåta vid förhinder.

 

Ser fram emot att få spela för dig 💛

 

Efteråt bjuds det in till gemensam middag med hemlagad soppa med bröd och röra, som du mer än gärna får vara med på - pris 100kr.

vänliga Hälsningar Jack

www.jlcoaching.se

Under event får ni även handla i Beauty of indias butik med 15% rabatt

ni kan även förbeställa på vår hemsida hemsidan. eller så handlarn ni på plats dock är det lite svårt att se kläder under event kvällen därför rekommenderar jag att titta in på hemsidan och förbeställa välj hämta i Årsta och så betalar ni på plats med kort, swish eller kontant. och då drar jag av 15%. 

skriv i medelande: SOUND HEALING

Www.Beautyofindia.seEfteråt bjuds det in till gemensam middag, soppa med bröd och röra (kostar 100kr extra) som du mer än gärna får vara med på.

Anmälan till middag: anette@sidkvist.se eller sms 0707252279
Middag - Swish till Anette på plats.