mysrysaren01

Mysrysare - Huvudmassage

Visste du att du kan beställa varor men få dem skickade till någon annan. Ett perfekt sätt att överraska någon med en julklapp, om du själv inte kan vara där.

Massageinstrument som används till att stimulera hela kroppen, särskilt nervsystemet och nervändorna som sitter precis under huden. Detta skapar en helande effekt och får dig att känna dig totalt avslappnad samtidigt som du känner dig uppiggande och fräsch. Det rekommenderas att först massera huvudet, där många nervändar är koncentrerande, åtföljt av naken och resten av kroppen.

Nu har vi få in nya och bättre massage.

  • Massagen kan ta bort lätt huvudvärk och påverka migrän positivt (gör den mildare)
  • Kan också ta bort lätt spänningsvärk i kroppen genom att nervsystemet får muskulaturen att slappna av
  • Ger en sensuell känsla
  • Leder ofta till sköna rysningar och ett lust till skratt!


Massagen rekommenderas att bli utförd av ett par –en som ger och en som tar emot. Massagen kan ske direkt på hunden eller genom lätta kläder. 10-15 minuter räcker för en effektiv massage över hela kroppen (fast självklart kan man ge längre också)

Du kan också använda trä huvudet att massera kroppen ex. ryggen , genom att göra cirklar.

Instruktion
Gör redo att använda:

· Ställ in pinnarna så att topparna bildar en cirkel på ca 12 cm (eller anpassa efter huvudet storlek) . Känns det inte skönt så har ni inte dragit ut pinnarna tillräckligt så att huvudet får plats. Håll med alla fingrarna på den över delen av metallpinnarna.

· Börja massera lätt och långsamt och utan att trycka i ca 5 minuter. Massera i alla riktningar på huvudet, det rekommenderas att hålla ögonen stängda. Öka efter hand hastigheten och experimentera med trycket efter hur det känns bäst.

· Tryck ihop pinnarna platt för att massera i nacken.

· Håll hälften av pinnarna i var hand och massera ryggen och bröstet samtidigt med långsamma rörelser fram och tillbaka. Stryk längs armen uppifrån och ner. Stryk längs ryggen, vidare ner över stussen och längs benet ända ner till tårna.

Lycka till ! !

!
mysrysaren02t

1 st Mysrysare

120 kr

2 st mysrysare

200 kr